Corona en de plannen van Sterk TechniekOnderwijs

Het is maart 2020. Al een paar maanden zijn de betrokkenen vol goede moed en enthousiasme aan de slag met de voorbereidingen op de lancering van Sterk TechniekOnderwijs regio Assen. De eerste activiteiten staan in de agenda en iedereen zit vol plannen. Maar dan slaat corona toe en is ineens ook voor STO alles anders.


Zo stond op 17 april 2020 het eerste techniekevent van STO op het programma: Techniek Tastbaar. Door de coronamaatregelen kon deze activiteit helaas niet doorgaan. Ook zette het veel andere plannen on hold. Maar van uitstel komt geen afstel. En stil hebben we zeker niet gezeten.


Workshops en techniekwedstrijd

Voor de zomervakantie aan konden een paar dingen gelukkig wel doorgaan, zoals een workshop van de schildersvakopleiding op het Dr. Nassau College in Norg en een bezoek van medewerkers van Bouwmensen uit Ruinen aan het Dr. Nassau College locatie Penta in Assen. Daarnaast hebben we een techniekwedstrijd voor het primair onderwijs georganiseerd. Ook dit schooljaar hebben er al een aantal activiteiten plaatsgevonden, soms in aangepaste vorm.


Zo heeft STO ondanks corona toch een mooie start kunnen maken. Hopelijk kunnen we in 2021 in volle vaart vooruit en wordt het dan ook weer mogelijk om events te organiseren.

Deel dit bericht op Social Media

Populair

De vijf pijlers van STO

De vijf pijlers van STO

De plannen van Sterk TechniekOnderwijs Regio Assen zijn gebaseerd op vijf pijlers: promotie, onderwijsontwikkeling ...
Lees Verder
Inspirerende ideeën STO in Coronatijd

Inspirerende ideeën STO in Coronatijd

Lees Verder
Op naar een techniekrijke regio

Op naar een techniekrijke regio

Onze website is in de lucht! En dat is goed nieuws, want nu kunnen we eindelijk aan jullie laten zien wat voor mooi...
Lees Verder