Co-creatie tussen het voortgezetonderwijs, bedrijfsleven en Sterk TechniekOnderwijs

Co-creatie tussen het voortgezet onderwijs, bedrijfsleven en Sterk Techniek Onderwijs 
 
Ook binnen het voortgezet onderwijs is het de afgelopen jaren steeds belangrijker geworden om in te spelen op de nieuwe trends en technologische ontwikkelingen. 
Deze technologische ontwikkelingen worden nauw op de voet gevolgd wat resulteert in het bundelen van de krachten, het zoeken naar mogelijke duurzame samenwerkingen, om vervolgens op een gestructureerde manier dit aanbod in te bedden binnen het voortgezet onderwijs. 
 
Zeer verheugd kunnen we mededelen dat er vandaag een samenwerkingsovereenkomst is ondertekent en bezegeld met Stevast Techniek, Sterk TechniekOnderwijs Regio Assen en VOLTA
Daar waar vraag en aanbod elkaar hebben gevonden, door een brede keuze aan lastechniek opleidingen en cursussen aan te bieden. Deze mooie samenwerking werd mede mogelijk gemaakt door Teun van Roy MSc, Huubs Hubbeling en Rutger Feijer
 
Techniek heeft de toekomst, en daarom worden de leerlingen binnen het voortgezet onderwijs enthousiast gemaakt om zich verder te ontwikkelen binnen de technische vakgebieden door te starten met een traject die bij hen past. 
 
Stevast Techniek en Sterk Techniek Onderwijs Regio Assen zetten zich hiervoor in, bemiddelden en maken duurzame samenwerkingen mogelijk binnen het voortgezetonderwijs en het bedrijfsleven. Hierdoor ontstaan mooie co-creatieve activiteiten en structurele projecten die passen bij de regionale behoeftes. 
 
Op naar een mooie samenwerking in Beilen!  

Techlabs

Leren = doen. Dat kan in onze vier techlabs, waar leerlingen kennis kunnen maken met de verschillend...
Lees Verder

Workshops

We brengen techniek tot leven door middel van onderzoekend en ontwerpend leren tijdens leuke en uitd...
Lees Verder

Bedrijfsbezoeken

Wie kan leerlingen nou beter alles vertellen over techniek, dan de techneuten zelf? Daarom organiser...
Lees Verder

Evenementen

In samenwerking met onze technische partners organiseren we een aantal keren per jaar grote evenemen...
Lees Verder