Opening Techlab Beilen

Opening Techlab Beilen 


Maandag 12 juni was het zover! Techlab Beilen is feestelijk geopend als 3e van de 4 Techlabs die in onze STO-regio worden gerealiseerd! Ook bij dit Techlab was het een heel proces voordat we een geschikte ruimte hadden gevonden Des te blijer zijn we dan ook dat we nu een prachtig Techlab hebben in het oude Vincent van Gogh gebouw aan de Omloop! Samen met onze partners, die van grote waarde zijn, hebben we dit gevierd met leerlingen van Volta. Zij hebben laten zien dat het Techlab daadwerkelijk jongeren kan enthousiasmeren (en wie weet boeien) voor de technische sector!  


Ook dank voor wethouder Dennis Bouwman van gemeente Midden Drenthe en Rutger Feijer die als sprekers de opening mede mogelijk hebben gemaakt en Stevast, Francisca Stevens en Volta die in de ontwikkeling van het Techlab veel werk hebben verzet naast het topteam binnen STO Assen en regio! Waarbij  Pascal van der Aa, Xander Bron, Marike Bremmer, Marchel Lambers en Jan Willem van Geffen even extra in het zonnetje gezet worden.  


Techlab Beilen is vanaf nu te boeken via onze site www.sto-regioassen.nl voor basisscholen en vmbo scholen in onze regio. Het Techlab specialiseert zich naast een algemeen Techlabaanbod op pneumatiek, elektra-installatie en metaalbewerking. Zien we jullie binnenkort? #techlab #beilen @sto-regioassen #sto. 

Techlabs

Leren = doen. Dat kan in onze vier techlabs, waar leerlingen kennis kunnen maken met de verschillend...
Lees Verder

Workshops

We brengen techniek tot leven door middel van onderzoekend en ontwerpend leren tijdens leuke en uitd...
Lees Verder

Bedrijfsbezoeken

Wie kan leerlingen nou beter alles vertellen over techniek, dan de techneuten zelf? Daarom organiser...
Lees Verder

Evenementen

In samenwerking met onze technische partners organiseren we een aantal keren per jaar grote evenemen...
Lees Verder