Opening Techlab Gieten

Kwartet! 


Afgelopen donderdag hebben we ook ons 4e en daarmee laatste Techlab mogen openen in Gieten! 

Met deze 4e opening zijn we compleet en kunnen we vol trots concluderen dat we 4 hele diverse Techlabs hebben gecreëerd in onze STO-regio. 

Onze Techlabs zijn te vinden in Eelde, Assen, Beilen en Gieten en hebben elk hun eigen identiteit die past bij de nabije (bedrijfs)regio. 

  

We zijn ontzettend blij dat wij een prachtig Techlab hebben mogen realiseren op het terrein van Dr. Nassau College in Gieten waar naast de basis techlabuitrusting met 3d printers, robotica, harde techniekmachines en lasersnijders, ook veel ruimte voor interieur, styling en bouw aanwezig is zodat de basis- en voortgezetonderwijsleerlingen uit onze regio op een laagdrempelige manier met deze beroepssectoren kennis kunnen maken. 

  

Onze dank gaat uit naar wethouder van Aa en Hunze Nynke Houwing, Statenlid provinciale staten Gert-Jan Schuinder, directeur OBS de Dobbe in Eexterveen van Stichting PrimAH Jantinus Esschendal en Annette Blaauw en techlabdocente van Techlab Gieten en natuurlijk naar de enthousiaste leerlingen die allen tijdens de opening een rol hebben gespeeld! 

  

Nieuwsgierig naar onze Techlabs? Onze deuren staan voor jullie open! Kijk voor meer informatie op www.sto-regioassen.nl voor ons aanbod en om in te schrijven. 

#sto #techlab #trots #techniek Sterk TechniekOnderwijs Regio Assen.

Techlabs

Leren = doen. Dat kan in onze vier techlabs, waar leerlingen kennis kunnen maken met de verschillend...
Lees Verder

Workshops

We brengen techniek tot leven door middel van onderzoekend en ontwerpend leren tijdens leuke en uitd...
Lees Verder

Bedrijfsbezoeken

Wie kan leerlingen nou beter alles vertellen over techniek, dan de techneuten zelf? Daarom organiser...
Lees Verder

Evenementen

In samenwerking met onze technische partners organiseren we een aantal keren per jaar grote evenemen...
Lees Verder