Primair Onderwijs

Interesse in techniek komt op alle leeftijden voor. Techniek is immers overal en daarmee zeker ook interessant voor leerlingen op de basisschool. Met STO doen, events, workshops, gastlessen, techlabs en onze introductieles komen we aan die interesse tegemoet.

Introductieles

 

Kinderen groeien op in een wereld vol techniek. Ze zijn dol op onderzoeken, ontdekken en experimenteren. Op ontwerpen, maken en gebruiken. Allemaal aspecten die onderdeel zijn van goed techniekonderwijs. Wil je kennismaken met STO en met onze activiteiten? Schrijf jouw school of klas in voor een introductieles!

Aan de slag!

STO Doen

We brengen techniek tot leven door middel van onderzoekend en ontwerpend leren tijdens leuke en uitdagende workshops.

Gastlessen

Wie kan leerlingen nou beter alles vertellen over techniek, dan de techneuten zelf? Daarom organiseren we gastlessen en bedrijfsbezoeken.

Techlab

Leren = doen. Dat kan in onze vijf techlabs, waar leerlingen kennis kunnen maken met de verschillende aspecten van techniek.
8 apr
Techniek Tastbaar is verplaatst!
Datum vrijdag 8 april 2022

Heb je interesse in techniek? Dan is dit de plek waar je hier alles over te weten komt. Wil je iets gaan doen in de techniek of vind je interessant wat we tegenwoordig allemaal met techniek kunnen doen? We laten je techniek zien, horen, proeven, ruiken en voelen.

Dit is wat je van Techniek Tastbaar kunt verwachten: verschillende activiteiten, interessante presentaties, plattegrond met looproute, iedereen is welkom en gratis entree, tientallen toonaangevende bedrijven in de techniekwereld, gratis parkeergelegenheid, ervaren mensen die jou een goed beeld van techniek kunnen geven.

Het evenement is verplaatst naar vrijdag 8 april 2022.